Πώς ο Trump ανάγκασε τη Cher να φάει γλώσσσα μοσχαριού;

cher-glossa
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Προτίμησε να φάει μια μεγάλη μπουκιά από μοσχαρίσια γλώσσα από το να πει έναν καλό λόγο για το Αμερικάνο πρόεδρο.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή της, η Cher βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα: να πει μια καλή κουβέντα για τον Donald Trump ή να φάει μια μοσχαρίσια γλώσσα; Αδυνατώντας όμως να βρει κάτι καλό να πει για τον Αμερικανό πρόεδρο, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φάει τη γλώσσα.

Το δίλημμα τέθηκε στη Cher στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Late Show» με τον James Corden, στο πλαίσιο του παιχνιδιού «Spill Your Guts Or Fill Your Guts». Πρόκειται για μια παραλλαγή του πιο γνωστού παιχνιδιού «Θάρρος ή Αλήθεια», όπου οι καλεσμένοι της εκπομπής πρέπει να απαντήσουν ειλικρινά στις ερωτήσεις του παρουσιαστή ή να δοκιμάσουν ένα από τα περίεργα φαγητά στο τραπέζι, όπως χάγκις, σκορπιούς και τηγανιτές σοκολάτες, μεταξύ άλλων.

Όταν ήρθε η ώρα για το παιχνίδι, ο Corden ζήτησε από τη Cher να πει έναν καλό λόγο για τον Donald Trump. «Δεν έχει τίποτα καλό, δεν μπορώ να πω ένα καλό λόγο για αυτόν» δήλωσε η Cher, η οποία στη συνέχεια, με αρκετό δισταγμό, πήρε μια μεγάλη μπουκιά από τη γλώσσα, καταχειροκροτούμενη από το κοινό.