Ποιον δίσκο του Kanye West «ζηλεύει» άραγε ο Paul McCartney;

kanye-west-paul-mccartney
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

«Ήταν κολακευτικό όταν έμαθα πως ήθελε να δουλέψει μαζί μου» σχολίασε ο μπασίστας των Beatles.

Ο Paul McCartney αποκάλυψε πως το «My Beautiful Dark Twisted Fantasy» είναι ο αγαπημένος του δίσκος που έχει κυκλοφορήσει ο Kanye West. Το πρώην «Σκαθάρι» μίλησε για την επιλογή σε μια νέα συνέντευξη.

Εκεί ο McCartney δήλωσε μεταξύ άλλων πως ετοιμάζει έναν νέο δίσκο, ενώ σχολίασε πως «νιώθει τυχερός» που καλλιτέχνες όπως ο Kanye West και η Rihanna ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του. «Για μένα, νιώθω υπέροχα, μου αρέσει η ποικιλία» τόνισε ο McCartney.

WireImage / Kevin Mazur

«Ήμουν μεγάλος φαν του “My Beautiful Dark Twisted Fantasy”. Εκείνος είναι ο δίσκος του Kanye West που πραγματικά ζήλευα και σκέφτηκα πως έχει κάνει ορισμένα καλά πράγματα» δήλωσε στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τις μουσικές του προτιμήσεις. Ο McCartney όμως δεν έμεινε εκεί και ξεχώρισε τη συνεργασία του West με τον Jay-Z στο «Watch The Throne».

«Μου αρέσει. Δεν είναι ότι είμαι μεγάλος φαν της hip hop, αλλά πήγα να δω τον Kanye με τον Jay-Z και έφυγα με τη σκέψη πως ήταν σαν urban ποίηση. Ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος. Οπότε ήταν κολακευτικό όταν έμαθα πως ήθελε να δουλέψει μαζί μου» εξήγησε ο McCartney για τη συνεργασία τους.