Ακούστε τη Madonna να διασκευάζει Elvis

madonna
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο γιος της, David, τη συνοδεύει στην lo-fi ερμηνεία του, «Can’t Help Falling In Love», που ηχογράφησαν στη Λισαβώνα.

Η Madonna και ο γιος της, David, διασκεύασαν μαζί την κλασσική μπαλάντα του Elvis Presley, «Can’t Help Falling In Love», στο σπίτι τους στην Πορτογαλία. Στο βίντεο που μοιράστηκε μέσω Instagram, η Madonna παίζει κιθάρα και τραγουδά, ενώ ο γιος της, David, τη συνοδεύει στο πιάνο και με backup φωνητικά.

Δείτε τη διασκευή

Οι δύο μουσικοί αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα στην ερμηνεία τους και αναγκάζονται να ξεκινήσουν το τραγούδι από την αρχή, με τη Madonna μάλιστα να σημειώνει στο τέλος πως θέλει να το ξαναπαίξουν. Στη λεζάντα του σχετικού βίντεο, η Madonna σημειώνει πως πρόκειται για ένα «Lisbon Living Room Session», οπότε ενδεχομένως να ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες lo-fi διασκευές και ερμηνείες.

Τον περασμένο μήνα, η Madonna άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε νέο υλικό για το 14ο άλμπουμ της. Τελευταία της κυκλοφορία ήταν το «Rebel Heart» του 2015. Σύμφωνα με αναρτήσεις της Madonna, η επόμενη κυκλοφορία της θα τιτλοφορείται «Beautiful Game», το οποίο ενδέχεται να είναι το άλμπουμ ή κάποιο single. Στην ίδια ανάρτηση η τραγουδίστρια είχε κάνει tag τον Γάλλο παραγωγό Mirwais, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στους δίσκους «Music» και «American Life».