Ένα από τα πρώτα σημειωματάρια με στίχους του Drake βγαίνει στο σφυρί

drake Steve Marcus
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Περιλαμβάνει τους στίχους για το πρώτο του mixtape, «Room For Improvement», που κυκλοφόρησε το 2006.

Ο Drake αποφάσισε να βγάλει σε πλειστηριασμό ένα από τα παλιά σημειωματάριά του, στο οποίο περιλαμβάνονται οι χειρόγραφοι στίχοι των τραγουδιών του πρώτου του mixtape με τίτλο «Room For Improvement» που κυκλοφόρησε το 2006. Ο πλειστηριασμός του σημειωματάριου μέσω του οίκου δημοπρασιών Nate D. Sanders θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου και οι προσφορές ξεκινούν από τις 8.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στη σελίδα του οίκου δημοπρασιών, ο Drake πιθανότατα έγραψε τους στίχους για πολλά από τα τραγούδια που κατέληξαν στον mixtape το 2005. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι στίχοι για τα «Special» (το οποίο αρχικά είχε τον τίτλο «Extra Special»), το «Do Me So Good», το «Try Harder», το «City Is Mine», το «Do What You Do», το «A Scorpio’s Mind» και το «Bad Meaning Good».

natedsanders.com

Εκτός όμως από τους στίχους, το σημειωματάριο περιλαμβάνει και ορισμένες γενικότερες σκέψεις του Drake από εκείνη την εποχή. Σε ένα σημείο ο Καναδός ράπερ αποκαλύπτει τα συστατικά για το «καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών», στα οποία συγκαταλέγονται συμμετοχές των Maxwell ή D’Angelo, Indie Arie, Usher και Voyce, σε παραγωγή του Andre 3000.

Στη συνέχεια ο Drake υπογραμμίζει με ένα φιλοσοφικό τόνο πως «καταλαβαίνεις τη ζωή όταν μπορείς να ηρεμήσεις, γιατί όλα όσα θα ήθελες να αποκτήσεις ή να γίνεις, τα έχεις ήδη και είσαι ήδη».