Kanye West: «Θέλω να βγάλω 52 άλμπουμ σε 52 εβδομάδες»

kanye-west
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκο του, ο ράπερ έχει θέσει φιλόδοξους στόχους.

Ο Kanye West μπορεί να κυκλοφόρησε το όγδοο του άλμπουμ με τίτλο «ye» πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά φαίνεται πως ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τις επόμενες κυκλοφορίες του και έχει θέσει έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο στόχο: να βγάλει 52 δίσκους μέσα σε 52 εβδομάδες, δηλαδή έναν για κάθε εβδομάδα του χρόνου.

Η αποκάλυψη για τα δισκογραφικά σχέδια του West ήρθε από τον Jon Caramanica των New York Times στο podcast του «Popcast», ο οποίος μετέφερε μια συζήτηση που είχε με τον ράπερ. «Κάποια στιγμή μου είπε πως θέλει να κάνει 52 δίσκους μέσα σε 52 εβδομάδες» δήλωσε ο Caramanica.

Μπορείτε να ακούσετε το podcast πατώντας εδώ, με τη δήλωση του Caraminica στο 48:30.

Με τον αρθρογράφο των New York Times να μη δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα φερόμενα σχέδια του Kanye West δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα πρόκειται για προσωπικές κυκλοφορίες, παραγωγές και συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες ή για συνδυασμό. Τον Ιούνιο ο ράπερ ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος καθώς έβαλε την υπογραφή του σε πέντε κυκλοφορίες, μεταξύ των οποίων το «ye», μια συνεργασία με τον Kid Cudi και παραγωγές για τους Nas, Teyana Taylor και Pusha T.

Εφόσον ισχύει η αποκάλυψη του Caramanica, τότε ο West θα κάνει μια προσπάθεια να γίνει ένας από τους πιο παραγωγικούς μουσικούς, όπως ο Frank Zappa, o Miles Davis, ο Johnny Cash, ο Sun Ra, οι Tangerine Dream, ο Duke Ellington, ο Buckethead και οι Merzbow, οι οποίοι έχουν πάνω από 100 κυκλοφορίες έκαστος στο όνομά τους.