Νέο ρεκόρ της Cardi B στα Billboard charts

cardi-b Evan Agostini
ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Έσπασε το ρεκόρ της Beyoncé και έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ που βρέθηκε στην κορυφή του Hot 100 chart δύο φορές.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Cardi B κυκλοφόρησε το «Invasion Of Privacy», με το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ της Beyoncé για περισσότερα τραγούδια στο Hot 100 chart του Billboard. Το άλμπουμ της Cardi B τα πήγε περίφημα, καθώς 13 τραγούδια βρέθηκαν στη σχετική λίστα – ένα παραπάνω από όσα είχε πετύχει η Beyoncé με το «Lemonade».

Invision/AP / Evan Agostini

Tο «Invasion Of Privacy» ξεπέρασε το «Lemonade» της Beyoncé.

Έχοντας σπάσει λοιπόν το μεγάλο ρεκόρ της Queen Bey, η άνοδος της Cardi B συνεχίζει ακάθεκτα, με τη νεαρή τραγουδίστρια να σημειώνει άλλο ένα νέο ρεκόρ, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ με δύο τραγούδια που κατακτούν την πρώτη θέση στο Hot 100 chart. Το πρώτο τραγούδι που έγινε νούμερο ένα στη σχετική λίστα ήταν το «Bodak Yellow» και το δεύτερο το «I Like It», στο οποίο συμμετέχουν οι Bad Bunny και J Balvin.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη χαροποίησε ιδιαίτερα την Cardi B, η οποία μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο Instagram όπου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το νέο της επίτευγμα. Στο σχετικό βίντεο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φωνάζει μέσα στο αυτοκίνητό της πως είναι πλέον το «νούμερο ένα». «Φαίνομαι τρελή, παιδιά, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη» σχολίασε η Cardi B στην ανάρτηση για τη νέα της επιτυχία.