Pink και Avril Lavigne στηρίζουν την Kesha

pink-kesha-avril-lavigne
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Kesha και του Dr. Luke, τον οποίο έχει κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Pink και η Avril Lavigne κατέθεσαν υπέρ της Kesha στα πλαίσια της δικαστικής διαμάχης της με τον Dr. Luke. Ο παραγωγός έχει καταθέσει μήνυση κατά της τραγουδίστριας με τον ισχυρισμό ότι οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που του έχει απευθύνει του έχουν στοιχήσει επαγγελματικές συνεργασίες.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η ιστοσελίδα The Blast, τόσο η Pink όσο και η Avril Lavigne κατέθεσαν ότι η απόφαση για διακοπή των συνεργασιών τους με τον Dr. Luke δεν επηρεάστηκε από τις καταγγελίες της Kesha. Η ιστοσελίδα παραθέτει φωτογραφίες από τις καταθέσεις των δύο τραγουδιστριών, όπου ξεκαθαρίζουν πως η λήξη της συνεργασίας «δεν έχει να κάνει με την Kesha Sebert, τα λόγια της ή τις πράξεις της».

Το 2014 η Kesha κατήγγειλε τον Dr. Luke για σεξουαλική κακοποίηση, κατηγορίες τις οποίος ο μουσικός παραγωγός αρνείται κατηγορηματικά. Το περασμένο μήνα ο Dr. Luke διέψευσε την κατηγορία της Kesha ότι βίασε την Katy Perry, έναν ισχυρισμό τον οποίο η Kesha μετέφερε στην Lady Gaga μέσω μηνύματος.