Το Λούβρο παρέχει ξενάγηση εμπνευσμένη από την Beyoncé και τον Jay-Z

beyonce-Jay-z-apeshit-louvre
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το νέο βιντεοκλίπ του λαμπερού ζευγαριού παρουσιάζει πολλά από τα δημοφιλή εκθέματα του μουσείου.

Τον περασμένο μήνα η Beyoncé και ο Jay-Z κυκλοφόρησαν μαζί έναν συνεργατικό δίσκο, το «Everything Is Love», μετά από χρόνια φημών. Μαζί με το άλμπουμ κυκλοφόρησε και ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Apeshit», το οποίο δείχνει το λαμπερό ζευγάρι να κάνει βόλτα στο Λούβρο και να ποζάρει δίπλα σε ορισμένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή εκθέματα.

Δείτε το «Apeshit» των Carters πατώντας εδώ.

Σύμφωνα με δημοσίευση του Agence France-Presse, η διοίκηση του μουσείου έχει αρχίσει να παρέχει ξεναγήσεις εμπνευσμένες από το συγκριμένο βιντεοκλίπ. Η ξενάγηση διαρκεί περίπου 90 λεπτά και περιλαμβάνει στάσεις σε όλα τα μεγάλα έργα, όπως εμφανίζονται στο βιντεοκλίπ, από την Νίκη της Σαμοθράκης και την Μόνα Λίζα του Da Vinci, μέχρι την Αφροδίτη της Μήλου και το «Portrait d'une négresse» της Marie-Guillemine Benoist.

Δείτε την σχετική διαδρομή στην επίσημη ιστοσελίδα του Λούβρου.

Έτσι λοιπόν οι φανς της Beyoncé και του Jay-Z θα έχουν πια την ευκαιρία να περπατήσουν στα χνάρια των αγαπημένων τους καλλιτεχνών, αλλά και να μάθουν για τα έργα τέχνης που εμφανίζονται στο νέο τους βιντεοκλίπ. Μονάχα θα πρέπει να αντισταθούν στον πειρασμό για μια «αυθόρμητη» χορογραφία μέσα στο μουσείο, καθώς οι αρχές του μουσείου δεν αστειεύονται.