Η Nicki Minaj ντύνεται γοργόνα στο «Bed» με συμμετοχή της Ariana Grande

nicki-minaj-ariana-grande
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το τέταρτο άλμπουμ της εκρηκτικής pop star με τίτλο «Queen» κυκλοφορεί στις 10 Αυγούστου.

Το πρώτο από δύο βιντεοκλίπ της Nicky Minaj για το νέο της single με τίτλο «Bed» έχει έντονο καλοκαιρινό άρωμα, αφού η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ντύνεται γοργόνα και παίζει με τα κύματα. Στο βιντεοκλίπ εμφανίζεται η Ariana Grande, η οποία παρακολουθεί την Minaj από την ταράτσα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Bed» πατώντας εδώ.

Όπως ανέφερε η Minaj σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Twitter, υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές του βιντεοκλίπ για το «Bed», καθώς συνεργάστηκε με δυο διαφορετικούς σκηνοθέτες για το single. Το πρώτο έχει ήδη κυκλοφορήσει, ενώ το δεύτερο εκτίμησε πως θα κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας.

YouTube

Το «Bed» είναι το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της Nicki Minaj με τίτλο «Queen» και το οποίο βγαίνει στις 10 Αυγούστου. Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα singles «Rich Sex» με συμμετοχή του Lil Wayne και το «Chun-Li».

Η Minaj και η Grande έχουν συνεργαστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας με το «Bang Bang» της Jessie J. Στην συνέχεια η Grande συμμετείχε στο «Get On Your Knees» της Minaj, η οποία με την σειρά της εμφανίστηκε στα «Side To Side» και «The Light Is Coming» της Grande.