Αρραβωνιάστηκε ο Justin Bieber

hailey-baldwin-Justin-bieber
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ο Καναδός pop star ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Hailey Baldwin μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram ο Justin Bieber επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί το μοντέλο Hailey Baldwin, κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Bieber έκανε πρόταση στην Baldwin σε ένα εστιατόριο στις Μπαχάμες και η φρουρά ασφαλείας του pop star φέρεται να ζήτησε από τις υπόλοιπους πελάτες του εστιατορίου να κλείσουν τα κινητά τους, ώστε να μην καταγράψουν τη στιγμή.

Στην ανάρτηση του ο Bieber εξέφρασε την απεριόριστη αγάπη του για «τον έρωτα της ζωής». Όπως αναφέρει ο ίδιος, είχε στόχο να ανακοινώσει τον αρραβώνα αργότερα, αλλά επειδή τα νέα γρήγορα μαθαίνονται, πήρε την πρωτοβουλία να αποκαλύψει το γεγονός. Στην συνέχεια ο Καναδός pop star εξηγεί πως σκοπεύει να περάσει όλη του την ζωή με την σύντροφο του και υπόσχεται να δημιουργήσει μια οικογένεια με τιμή και ακεραιότητα, με την καθοδήγηση του Χριστού και του Αγίου Πνεύματος.

Κλείνοντας ο Bieber σχολίασε πως ο αρραβώνας έγινε στις 7 Ιουλίου, δηλαδή την έβδομη μέρα του έβδομου μήνα, τονίζοντας πως ο αριθμός επτά συμβολίζει την πνευματική τελειότητα.

Λίγο αργότερα, η Hailey Baldwin επιβεβαίωσε με την σειρά της τις φήμες μέσω του Twitter, όπου χαρακτήρισε τον Bieber «απίστευτο». «Δεν είμαι σίγουρη τι έκανα στην ζωή για να αξίζω τέτοια ευτυχία, αλλά είμαι απόλυτα υπόχρεη στο Θεό που μου έδωσε έναν τόσο απίστευτο άνθρωπο για να μοιραστώ τη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου» δήλωσε η Baldwin.