Σύντομα στο Netflix το one-man show του Bruce Springsteen στο Μπρόντγουεϊ

bruce-springsteen Greg Allen
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

«Η πρωτοποριακή εμπειρία ξεπερνά τα όρια του θεάτρου, των συναυλιών και του κινηματογράφου» δήλωσε ο Ted Sarandos.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε μια σειρά παραστάσεων στο Μπρόντγουεϊ, η οποία είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Born To Run». Τα εισιτήρια, όπως είναι φυσικό, έχουν γίνει ανάρπαστα και πολλοί θαυμαστές του «Boss» δεν είναι σε θέση να πληρώσουν εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια για να τον δουν ζωντανά στη Νέα Υόρκη. Έτσι λοιπόν το Netflix έφτασε σε μια συμφωνία με τον Springsteen και θα προβάλει την παράσταση «Springsteen on Broadway».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τον Bruce Springsteen, μια αυθεντία στην αφήγηση ιστοριών, ανθρωπιστή και φωνή του απλού ανθρώπου, στο Netflix με αυτό το ιστορικό one-man show. Αυτή η πρωτοποριακή εμπειρία ξεπερνά τα όρια του θεάτρου, των συναυλιών και του κινηματογράφου και θα δώσει στο παγκόσμιο ακροατήριό μας μια ενδόμυχη ματιά σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά σύμβολα της εποχής μας», δήλωσε ο Ted Sarandos της πλατφόρμας streaming.

Ο μάνατζερ του καλλιτέχνη, Jon Landau, εξήγησε πως στόχος της ταινίας είναι να μεταφέρει αυτούσια και ολοκληρωμένη την παράσταση του Springsteen ταυτόχρονα σε όλους τους θαυμαστές του στον κόσμο, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο.