«Loving the Alien»: Το box set του David Bowie έρχεται το φθινόπωρο

david-bowie
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Τον Οκτώβριο κυκλοφορεί το πλούσιο box set του David Bowie που καλύπτει την εποχή 1983 έως 1988.

Η Parlophone ανακοίνωσε πως τον προσεχή Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το τέταρτο box set του David Bowie με τίτλο «Loving the Alien». Το box set θα περιλαμβάνει οχτώ δίσκους του Bowie που κυκλοφόρησαν από το 1983 εώς το 1988, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό.

davidbowie.com

Ανάμεσα σε αυτά θα υπάρχουν remastered εκδοχές των «Let’s Dance», «Tonight» και «Never Let Me Down», καθώς και μια νέα παραγωγή του τελευταίου δίσκου, στον οποίο συμμετέχουν οι τακτικοί συνεργάτες του Bowie, Reeves Gabrels, David Torn και Sterling Campbell. Στο πακέτο υπάρχουν επίσης η διπλή remix συλλογή «Dance» και μια remastered συλλογή από b-sides, εναλλακτικές εκδοχές και τραγούδια που κυκλοφόρησαν σε soundtrack.

Στο box set συμπεριλαμβάνεται αρκετό ανέκδοτο, ζωντανό υλικό, όπως το διπλό LP «Serious Moonlight», το οποίο ηχογραφήθηκε στο πλαίσιο της ομώνυμης περιοδείας του το 1983, καθώς και το τριπλό «Glass Spider (Live Montreal ’87)» που ηχογραφήθηκε στον Καναδά. Το box set περιλαμβάνει και ένα σκληρόδετο βιβλίο 88 σελίδων με σπάνιες και ανέκδοτες φωτογραφίες που τράβηξαν οι Denis O’Regan, Greg Gorman, Herb Ritts και πολλοί άλλο, καθώς και κριτικές και τεχνικές σημειώσεις για τους δίσκους.