Νέο single από τους Manic Street Preachers

manic-street-preachers
ΤΡΙΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το «People Give In» είναι το έκτο single από το πρόσφατο «Resistance is Futile» των Ουαλών ροκάδων.

Οι Manic Street Preachers κυκλοφόρησαν ένα νέο single, το «People Give In», από τον 13ο δίσκο τους με τίτλο «Resistance is Futile». Πρόκειται για το έκτο single από το συγκεκριμένο άλμπουμ των Ουαλών ροκάδων, το οποίο βγήκε τον περασμένο Απρίλιο.

Μαζί με τις πληροφορίες του νέου single δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ του τραγουδιού, στο οποίο αποθανατίστηκαν ορισμένα highlights από τις πρόσφατες περιοδείες τους σε Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη με τους Guns ‘N’ Roses.

Ο μπασίστας και στιχουργός των Manic Street Preachers, Nicky Wire, σχολίασε πως το τραγούδι έχει ορισμένους από τους πιο «ανοιχτούς στίχους» που έχει γράψει ποτέ και ότι η ιδέα του κομματιού είναι πως «τουλάχιστον το 80% της ζωής είναι πραγματικά βαρετό, οπότε γιατί δεν χαμηλώνουμε τις προσδοκίες μας για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην άλλη πλευρά με όσο τον δυνατόν λιγότερο πόνο».

«Όλοι αναζητούμε την παγκόσμια πανάκεια όλη την ώρα – εάν είχαμε λίγο μικρότερες προσδοκίες, μάλλον θα είμασταν πιο χαρούμενοι» εξήγησε στη συνέχει για να συμπληρώσει πως το σύνθημά του για τη ζωή είναι πως «εάν δεν μπορείς να κάνει κάτι καλό, να μην κάνεις τίποτα κακό».