Προσεχώς νέα μουσική από τον Aphex Twin και τους Cypress Hill

aphex-twin-cypress-hill
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Το πρωτοποριακό project του Richard David James επιστρέφει με ένα EP και το hip hop συγκρότημα με ένα βιντεοκλίπ και άλμπουμ.

Το τελευταίο διάστημα το λογότυπο του Aphex Twin είχε εμφανιστεί «μυστηριωδώς» σε πολλές τοποθεσίες στο Λονδίνο, το Τορίνο, το Χόλυγουντ και την Νέα Υόρκη, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για συζητήσεις σχετικά με νέο υλικό. Όπως φαίνεται οι φήμες είχαν βάση, αφού ο πρωτοποριακός καλλιτέχνης ηλεκτρονικής μουσικής αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα νέο EP, μέσω μιας ανάρτησης της δισκογραφικής εταιρείας του.

Στην ανάρτηση στο Twitter υπάρχει μια φωτογραφία ενός παραμορφωμένου «δελτίου τύπου» όπου κυριαρχεί το λογότυπο του Aphex Twin, ενώ διακρίνεται ο τίτλος «Collapse EP». Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με το EP, αλλά τελευταίες κυκλοφορίες του Aphex Twin μετά το comeback του το 2014 με το «Syro» ήταν το «Cheetah EP» το 2016.

Οι Cypress Hill από την πλευρά τους ήταν πιο αποκαλυπτικοί, αφού έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single με τίτλο «Band of Gypsies». Το νέο τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο άλμπουμ «Elephants On Acid» που κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Τελευταία κυκλοφορία του ιστορικού hip hop συγκροτήματος ήταν το «Rise Up» το 2010.

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ των Cypress Hill πατώντας εδώ.

«Θέλαμε να πετύχουμε κάτι καινούριο και να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό από το τελευταίο άλμπουμ. Όχι ότι μισούμε το τελευταίο άλμπουμ, αλλά θέλαμε κάτι με την βαριά ατμόσφαιρα των Cypress και το πετύχαμε! Πρόκειται για έναν καθαρό δίσκο των Cypress Hill από την αρχή μέχρι το τέλος» σχολίασε στο NME ο ράπερ του συγκροτήματος Sen Dog.