Demi Lovato: «Χρειάζομαι χρόνο να αναρρώσω, αλλά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι»

demi-lovato John Salangsang
ΤΡΙΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Πριν από δύο εβδομάδες, η pop star είχε νοσηλευτεί εσπευσμένα μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Demi Lovato πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Cerdars-Sinai του Λος Άντζελες όπου είχε νοσηλευτεί εσπευσμένα μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και στη συνέχεια έκανε εισαγωγή σε κλινική απεξάρτησης. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φέρεται να πήρε τις ναρκωτικές ουσίες στο σπίτι της στην περιοχή Χόλυγουντ Χιλς στις 24 Ιουλίου.

«Η Demi έφυγε από το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο. Θα συνεχίσει να λαμβάνει φροντίδα σε κλινική απεξάρτησης. Στο νοσοκομείο ήταν περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και φίλους της που τη στηρίζουν για να παραμείνει νηφάλια. Όλοι θέλουν η Demi να είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι. Έχει ένα μακρύ ταξίδι μπροστά της, αλλά με όλη την αγάπη το ταξίδι μπορεί να είναι θετικό» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Η τραγουδίστρια από την πλευρά της έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για το γεγονός την περασμένη Κυριακή. «Πάντοτε ήμουν ανοιχτή για την πορεία μου στον εθισμό. Αυτό που έχω μάθει είναι πως αυτή η ασθένεια δεν είναι κάτι που εξαφανίζεται ή ξεθωριάζει με τον χρόνο. Είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσω να ξεπερνάω και δεν το έχω κάνει ακόμα».

Αφού ευχαρίστησε τον Θεό, τους θαυμαστές της, την οικογένειά της και το προσωπικό του νοσοκομείο, τόνισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται. «Χρειάζομαι χρόνο για να αναρρώσω και να εστιάσω στην νηφαλιότητά μου και την πορεία προς την ανάκαμψη. Η αγάπη που όλοι μου έχετε δείξει δεν θα ξεχαστεί ποτέ και ανυπομονώ για την ημέρα που θα μπορώ να πω ότι έφτασα στην άλλη πλευρά. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι» κατέληξε η Lovato.

Τον περασμένο Ιούνιο η τραγουδίστρια είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι «Sober», στο οποίο αναφερόταν στα προβλήματα εθισμού που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αλλά και στο πώς υποτροπίασε πρόσφατα, μετά από έξι χρόνια νηφαλιότητας.