Η Adele live με το «Skyfall» στην απονομή των Όσκαρ

i-adele-live-me-to-skyfall-stin-aponomi-ton-oskar

ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Η πολυπλατινένια ερμηνεύτρια και μουσικός Adele ετοιμάζεται να παρουσιάσει το τραγούδι της «Skyfall» από την τελευταία ταινία του James Bond, στην 85η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ.

Το τραγούδι της «Skyfall» είναι ανάμεσα στα υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού. Το κομμάτι έγραψε η ίδια η Adele μαζί με τον Paul Epworth και είναι το πρώτο μουσικό κομμάτι από ταινία James Bond που βρίσκεται στη 10άδα του Billboard και φυσικά, το πρώτο –μετά το «For Your Eyes Only» του 1981- που είναι υποψήφιο για Όσκαρ.

Είναι η πρώτη φορά που η Adele θα ερμηνεύσει live το «Skyfall» και είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην αμερικανική τηλεόραση μετά την παρουσία της στα περσινά βραβεία Grammy.

«Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφια για Όσκαρ και εξαιρετικό το ότι θα τραγουδήσω μπροστά στο κοινό που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μένα ξανά και ξανά. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει και μάλλον δεν θα ξανακάνω» ανέφερε η Adele.

«Τρέφουμε απεριόριστο σεβασμό στη μοναδική δουλειά της Adele, τόσο ως ερμηνεύτρια, όσο και ως μουσικό», υπογραμμίζουν οι Craig Zadan και Neil Meron, οι παραγωγοί της φετινής τελετής των βραβείων Όσκαρ. Και προσθέτουν «Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες του κόσμου αυτή τη στιγμή και πιστεύουμε ότι η ερμηνεία του “Skyfall” θα είναι μια μοναδική στιγμή για το κοινό του Dolby Theatre αλλά και των τηλεθεατών».

Η τελετή για την απονομή των Όσκαρ θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στο Dolby Theatre του Hollywood.