Η Cher ετοιμάζει άλμπουμ με διασκευές των ABBA

cher
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

«Σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάνω ένα άλμπουμ με τραγούδια των ABBA» δήλωσε η Αμερικανίδα pop star.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Cher αποκάλυψε πως ηχογράφησε έναν άλμπουμ με διασκευές των ABBA κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Mamma Mia! Here We Go Again». Όπως και στην πρώτη ταινία του 2008, έτσι και στο σίκουελ, η μουσική του σουηδικού disco συγκροτήματος κυριαρχεί.

Το soundtrack της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο ήδη περιλαμβάνει μια διασκευή του «Fernando» από τη Cher, αλλά η Αμερικανίδα pop σταρ θέλησε να δώσει άλλη μια γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ. Έτσι λοιπόν μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Twitter ένα απόσπασμα μιας διασκευής του «Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)».

«Όταν έκανα το “Fernando”, σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάνω ένα άλμπουμ με τραγούδια των ABBA, οπότε το έκανα», δήλωσε η Cher στην εμφάνισ;h της στο «Today Show» του NBC.

Η κλασσική disco επιτυχία που κυκλοφόρησε το 1979 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των ABBA και συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της πρώτης ταινίας «Mamma Mia!» του 2008, ενώ η Madonna είχε χρησιμοποιήσει ένα sample στο «Hung Up».

Το άλμπουμ περιλαμβάνει συνολικά δέκα τραγούδια και, πέραν του «Fernando» και του «Gimme! Gimme! Gimme!», η Cher έχει διασκευάσει άλλες μεγάλες επιτυχίες των ABBA όπως το «Mamma Mia» και το «Dancing Queen», καθώς και ορισμένα λιγότερο γνωστά τραγούδια όπως το «Name of the Game». Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο τίτλος του άλμπουμ ή ημερομηνία κυκλοφορίας.