Lady Gaga: «Η συνεργασία μου με τον Bradley Cooper με άλλαξε»

a-star-is-born
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star συμπρωταγωνιστεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στο ριμέικ του κλασικού μιούζικαλ, «Ένα αστέρι γεννιέται».

Το κλασσικό μιούζικαλ «Ένα αστέρι γεννιέται» επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη το προσεχές φθινόπωρο, με τον Bradley Cooper και την Lady Gaga στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εκτός όμως από το ταλέντο του μπροστά από την κάμερα, η ταινία αποτέλεσε ευκαιρία για τον Cooper να δείξει τις ικανότητες του στη σκηνοθεσία και το σενάριο, το οποίο έγραψε με τους Eric Roth και Will Fetters.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του ριμέικ 

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, η Αμερικανίδα pop star εκθείασε τη συνεργασία της με τον πολυτάλαντο Cooper. «Απλά με άλλαξε», σχολίασε η Gaga, εξηγώντας πως «ήταν φανταστικό να βλέπω τον Bradley να εργάζεται και μετά να με πιστεύει – μου έδωσε περισσότερα πυρομαχικά για να πιστεύω στον εαυτό μου και νιώθω τόσο ευλογημένη που είχα αυτή την εμπειρία».

Το «Ένα αστέρι γεννιέται» θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

«Αυτό νομίζω που έμαθα από τον Bradley είναι πως είναι εντάξει να είσαι αμείλικτα σίγουρος για το όραμά σου και να το κυνηγάς με κάθε ίνα ύπαρξής σου χωρίς να σταματήσεις ποτέ να είσαι σχολαστικός με αυτό που δημιουργείς. Ορισμένες φορές, ως καλλιτέχνης, μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις όταν αναρωτιέμαι εάν τραβάω την κλωστή, εάν τώρα ξηλώνω όλη την κουβέρτα, εάν πρέπει να σταματήσω. Η συνεργασία μου με τον Cooper έχει αλλάξει τον τρόπο κατά τον οποίο δουλεύω σήμερα» τόνισε η Lady Gaga.

Αντίστοιχα ενθουσιώδης ήταν και ο Cooper στις δηλώσεις του για τη συνεργασία του με την Gaga. «Νομίζω πως το μεγαλύτερο πράγμα που έμαθα είναι ότι ο ουρανός είναι το όριο εάν βρεις έναν καλλιτεχνικό συνεργάτη και έχετε ένα project. Δεν υπάρχει κανένα όνειρο που να είναι πολύ μεγάλο. Αυτό που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι μαζί είναι τόσο πιο ισχυρό από αυτό που θα έκαναν μόνοι τους» εξήγησε ο χολιγουντιανός αστέρας.