Η «βασιλική» Nicki Minaj βρίσκεται ανάμεσά μας

nicki-minaj-chun-li
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και το «Queen» της Αμερικανίδας pop star θα κυκλοφορήσει τελικά μια εβδομάδα νωρίτερα.

Μετά από πολλές απροσδόκητες καθυστερήσεις, το τέταρτο άλμπουμ της Nicki Minaj με τίτλο «Queen» θα κυκλοφορήσει τελικά μια εβδομάδα νωρίτερα από ότι είχε ανακοινώσει πρόσφατα η ίδια. Η νέα ανακοίνωση-έκπληξη έγινε στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Queen Radio» της Minaj για τον σταθμό Beats 1.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τελικά την Παρασκευή 10 Αυγούστου. Μάλιστα είχε σκοπό να παίξει τα τραγούδια του δίσκου για τους ακροατές της, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό «επειδή κάποιος τα θαλάσσωσε».

Η Minaj αποκάλυψε μάλιστα πως ολοκλήρωσε τον νέο της δίσκο μόλις τρεις ώρες πριν βγει στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής της. «Υπάρχει πολύ εταιρικό δράμα εδώ μέσα» σχολίασε στη συνέχεια, παραπέμποντας στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που την ανάγκασαν να αλλάξει την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Queen».

Το άλμπουμ αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου, αλλά αργότερα αποφασίστηκε να βγει στις 10 Αυγούστου, προτού η κυκλοφορία μετατεθεί για τις 17 Αυγούστου λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων των samples σε ένα τραγούδι. Μέχρι στιγμής η Minaj έχει δώσει στη δημοσιότητα τα singles «Rich Sex» με συμμετοχή του Lil Wayne, το «Bed» με συμμετοχή της Ariana Grande και το «Chun-Li» τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ.