Madonna: «Όλα είναι τόσο τυποποιημένα πια και όλοι ακούγονται το ίδιο»

madonna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Κατέκρινε τους σύγχρονους pop stars σχολιάζοντας πως βάζουν τα οικονομικά κίνητρα πάνω από το πάθος για την μουσική.

Η Βασίλισσα της Pop ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ μέσα στη χρονιά, όπου σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της έχει επηρεαστεί από την μουσική και πολιτιστική παράδοση της «νέας πατρίδας» της, την Πορτογαλία. Σε μια νέα συνέντευξη της στην ιταλική έκδοση του Vogue, η Madonna μίλησε για την γενικότερη κατάσταση στην μουσική και δεν έκρυψε την απογοήτευση της.

«Όλα είναι τόσο τυποποιημένα, κάθε τραγούδι έχει 20 guest καλλιτέχνες και όλοι ακούγονται το ίδιο» τόνισε στην συνέντευξη της η Madonna σχετικά με την σύγχρονη μουσική βιομηχανία.

AP/REX/Shutterstock / Kin Cheung

H Madonna ήταν ιδιαίτερα επικριτική με τους σύγχρονους pop stars.

Συνεχίζοντας η Madonna μίλησε για τις εμπειρίες της στην Πορτογαλία, όπου μετακόμισε για χάρη του γιο της David Banda και τις φιλοδοξίες του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πιο συγκεκριμένα περιέγραψε πως ο κόσμος τραγουδά και παίζει μουσική «από καθαρό πάθος, αντί για τα οικονομικά κίνητρα όπως οι pop stars του σήμερα».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εκθείασε την αγάπη των Πορτογάλων για την μουσική, λέγοντας πως μπορεί να μην πληρώνονται πάντοτε όταν παίζουν σε μεγάλες αφιερωματικές εκδηλώσεις, αλλά εμφανίζονται «από την αγάπη για το έργο τους», κάτι το οποίο η ίδια βρίσκει «λαμπρό και πηγή έμπνευσης».