Eminem και 50 Cent έχουν «νέες ιδέες»

eminem-50-cent Andrew Kelly
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Οι δύο Αμερικάνοι ράπερ βρέθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο όπου και συζήτησαν το ενδεχόμενο για μια νέα συνεργασία.

Ο 50 Cent αποκάλυψε πως αυτός και ο Eminem επεξεργάζονται ορισμένες «νέες ιδέες», αφήνοντας να εννοηθεί πως ετοιμάζουν μια νέα δισκογραφική δουλειά. Οι δύο ράπερ έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, με την τελευταία τους συνεργασία να είναι το «My Life» του 2012, με συμμετοχή του Adam Levine των Maroon 5.

Shutterstock

Η επόμενη solo δουλειά του 50 Cent θα τιτλοφορείται «Street King Immortal».

Μιλώντας στον Larry King, ο 50 Cent δήλωσε πως βρέθηκε πρόσφατα με τον Eminem στο Λονδίνο, στα πλαίσια της «Revival» περιοδείας του, όπου και συζήτησαν την πιθανότητα μιας νέας συνεργασίας. «Υπάρχουν λίγες ιδέες τις οποίες δουλεύω. Όταν δούλεψα με τον Eminem πρόσφατα στο Λονδίνο, είπε πως έχει λίγες ιδέες τις οποίες μπορεί να δουλέψουμε μαζί» εξήγησε ο 50 Cent.

Όταν ρωτήθηκε στην συνέχεια από τον βετεράνο δημοσιογράφο πότε θα μπορέσει να ακούσει ο κόσμος τα καινούρια τραγούδια, ο ράπερ απάντησε αρχικά πως δεν ξέρει, συμπληρώνοντας «όταν βρούμε την ευκαιρία να τα ηχογραφήσουμε».

REX/Shutterstock

Ο Eminem βρέθηκε στο Λονδίνο στα πλαίσια της πρόσφατης περιοδείας του.

Τελευταία δισκογραφική δουλειά του 50 Cent, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jackson Curtis, ήταν το «Animal Ambition» του 2014, ενώ ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε το EP «The Beast Is G-Unit» με τους G-Unit. Ο Eminem από την πλευρά του επέστρεψε στην δισκογραφία το 2017 με τον ένατο δίσκο του με τίτλο «Revival».