Αισιόδοξη παραμένει η οικογένεια της Aretha Franklin

aretha-franklin
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο Clive Davis ετοιμάζει μια συναυλία αφιέρωμα στην «Βασίλισσα της Soul» με τη συμμετοχή του Stevie Wonder, της Beyoncé και πολλών άλλων.

Την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό πως η Aretha Franklin είναι «βαριά άρρωστη» και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ανιψιός της εμβληματικής τραγουδίστριας, Tim Franklin, δήλωσε στο περιοδικό People πως η θεία του «βρίσκεται σε εγρήγορση, γελάει, αστειεύεται και μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους. Η οικογένεια είναι μαζί της και βρίσκεται σπίτι».

Όπως τόνισε στη συνέχεια, η κατάσταση της Aretha Franklin είναι σοβαρή, αλλά η οικογένεια παραμένει αισιόδοξη πως θα καταφέρνει να ξεπεράσει τα προβλήματά της. «Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει, εκείνη πιστεύει πως θα τα καταφέρει και αυτό είναι το σημαντικό» δήλωσε ο Franklin.

Stevie Wonder και Beyoncé αναμένονται να εμφανιστούν στην συναυλία αφιέρωμα που ετοιμάζει ο Clive Davis για την Aretha Franklin.

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία της 76χρονης τραγουδίστριας, κυκλοφόρησε η φήμη πως ο θρυλικός παραγωγός Clive Davis ετοιμάζει μια συναυλία αφιέρωμα στο Madison Square Garden. Ο Davis είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια με την Franklin, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μαζί με της στην Arista Records το 1980.

Η συναυλία αφιέρωμα θα έχει τον τίτλο «Clive Davis Presents: A Tribute to Aretha Franklin» και θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, πολλά από με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής θα εμφανιστούν, όπως ο Stevie Wonder και η Beyoncé.