Το αεροδρόμιο του Χίθροου τίμησε με τον δικό του τρόπο τα γενέθλια του Freddie Mercury

heathrow-british-airways-freddie-mercury-tribute
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι υπάλληλοι διασκέδασαν τους ταξιδιώτες με μια tribute χορογραφία εμπνευσμένη από το «I Want To Break Free».

Φέτος συμπληρώνονται 72 χρόνια από την γέννηση του Freddie Mercury και οι υπάλληλοι της British Airways και του αεροδρομίου του Χίθροου στην Αγγλία αποφάσισαν να τον τιμήσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Αφού συνεργάστηκαν με τον χορογράφο της εκπομπής «Strictly Come Dancing», οι υπάλληλοι των δύο εταιρειών φόρεσαν ψεύτικα μουστάκια, κίτρινα γιλέκα και ξεχύθηκαν στους χώρους του αεροδρομίου.

Ο Mercury είχε εργαστεί στο τμήμα αποσκευών του αεροδρομίου, πριν γίνει μέλος των Queen το 1970. Στο βίντεο που έγινε ανάρπαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι υπάλληλοι διασκευάζουν κλασσικές χορευτικές κινήσεις του Mercury με μουσική υπόκρουση το «I Want To Break Free», μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ταξιδιωτών.

Εκτός όμως από το χορευτικό, το αεροδρόμιο αποφάσισε να τιμήσει τα γενέθλια του Mercury παίζοντας μουσική των Queen στις αφίξεις και πουλώντας αναμνηστικά του συγκροτήματος στις αναχωρήσεις. Παράλληλα, όλοι οι ταξιδιώτες με όνομα Freddie, Frederick ή Farrokh (όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Mercury) στο διαβατήριο τους απέκτησαν δωρεάν πρόσβαση στο first lounge της British Airways.

Το ξεχωριστό tribute του αεροδρομίου και της British Airways έρχεται ένα μήνα πριν τη βρετανική πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας «Bohemian Rhapsody». Η ταινία αφηγείται την άνοδο των Queen και φιλοδοξεί να ρίξει φως στην ταραχώδη ζωή του εμβληματικού τραγουδιστή του συγκροτήματος. Ο Rami Malek ενσαρκώνει τον Freddie Mercury και πλάι του εμφανίζονται οι Joseph Mazzello, Mike Myers, Lucy Boynton, Aidan Gillen, Tom Hollander, Ben Hardy, Allen Leech και Gwilym Lee.