Οι Paul McCartney και Keith Richards είχαν μεγάλα επιχειρηματικά σχέδια

paul-mccartney-keith-richards
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στις πρόσφατες διακοπές τους μαζί στην Καραϊβική σκέφτηκαν να δημιουργήσουν φορητά φουσκωτά σπίτια σκύλων.

Ο πρώην μπασίστας των Beatles, Paul McCartney, και ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards, πρόσφατα έκαναν παρέα διακοπές στα νησιά Τερκς και Κέικος της Καραϊβικής, όπου και κατέστρωσαν ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Όπως αποκάλυψε ο McCartney στο podcast WTF, τις περισσότερες μέρες έκανε παρέα με τον Richards, μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Σε μια από τις συναντήσεις τους είχαν την φαεινή ιδέα να σχεδιάσουν φορητά φουσκωτά σπίτια σκύλων, με τον McCartney να σημειώνει πως «ήταν μια αρκετά καλή ιδέα». Όταν ρωτήθηκε εάν είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μαριχουάνας, ο Βρετανός μουσικός απάντησε αφοπλιστικά πως «στη δημιουργική διαδικασία ήταν απαραίτητο». Στη συνέχεια εξήγησε πως τα φουσκωτά σπιτάκια θα προσαρμόζονταν στις ανάγκες και το γούστο του ιδιοκτήτη, οπότε για ένα σκυλί Δαλματίας θα μπορούσε να είναι πουά.

AP

Στην συνέντευξη του ο McCartney υπογράμμισε πως «θα ήταν φανταστικό» εάν υπήρχαν ακόμα οι Beatles και έπαιζαν μαζί.

Όπως είναι φυσικό, ο παρουσιαστής του podcast ρώτησε για τις σχέσεις των Beatles με τους Rolling Stones, με τον McCartney να σχολιάζει πως δεν υπήρξε αντιζηλία μεταξύ των δύο συγκροτημάτων. «Μεγάλωσε ένας μύθος ότι υπήρχε αντιζηλία, αλλά στην πραγματικότητα συνέβαινε το αντίθετο» δήλωσε ο McCartney.

Όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που βλέπει τους Rolling Stones να συνεχίζουν και εάν θα ήθελε να κάνει περιοδείες με τους Beatles, ο McCartney απάντησε θετικά, λέγοντας πως «δυστυχώς δύο από τους δικούς μου έχουν πεθάνει. Με δουλεύεις; Θα ήταν φανταστικό εάν είχαμε ακόμα τους Beatles για να κάνουμε περιοδείες».