Το «Back To Black» της Amy Winehouse έρχεται στη μεγάλη οθόνη

amy-winehouse
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι θαυμαστές της Βρετανίδας τραγουδίστριας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κλασσικό δίσκο στους κινηματογράφους.

Το δεύτερο και τελευταίο άλμπουμ της Amy Winehouse θα παιχτεί σε κινηματογράφους της Μεγάλης Βρετανίας στις 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των 35ων γενεθλίων της τραγουδίστριας. Ο θάνατος της Winehouse στην ηλικία των 27 ετών το 2011 προήλθε από οξεία δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Θέλοντας να γιορτάσουν τα γενέθλια της Βρετανίδας τραγουδίστριας, η Pitchblack Playback και Ourscreen διοργάνωσαν μια ειδική σειρά προβολών σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου οι θαυμαστές της Winehouse θα μπορέσουν να ακούσουν ολόκληρο το «Back To Black», το οποίο κυκλοφόρησε το 2006.

«Όλα έχουν να κάνουν με τον διαλογισμό με μουσική. Στόχος μας είναι δώσουμε στα άλμπουμ την προσοχή και τον χρόνο που τους αξίζουν. Όταν σβήσεις τα φώτα, αισθάνεσαι τη πολύ πιο έντονη» εξήγησε ο ιδρυτής της Pitchblack Playback Ben Gomori. Η θετή μητέρα της τραγουδίστριας, Jane Winehouse, χαρακτήρισε «πολύ ιδιαίτερη εμπειρία» το να μπορεί κανείς «να απορροφηθεί πλήρως» από τη μουσική της Amy Winehouse.

Μια λίρα από κάθε εισιτήριο που θα κοπεί στους συνεργαζόμενους κινηματογράφους θα ενισχύσει το Amy Winehouse Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της οικογένειας Winehouse που βοηθά νέους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν προβλήματα εθισμού, ψυχικής υγείας και στέγασης, μεταξύ άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προβολές και τα εισιτήρια είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ouscreen.