Ο Elton John θα πρωταγωνιστήσει στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των John Lewis

elton-John Abraham Caro Marin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Βρετανός αστέρας της μουσικής θα πληρωθεί πέντε εκατομμύρια λίρες για τον ρόλο του στο εορταστικό τηλεοπτικό σποτ της αλυσίδας καταστημάτων.

Τα χριστουγεννιάτικα διαφημιστικά στη Μεγάλη Βρετανία έχουν χτίσει τη δική τους παράδοση και κάθε χρόνο γίνονται ολοένα πιο εντυπωσιακά. Στον άτυπο αγώνα μεταξύ των βρετανικών επιχειρήσεων, η αλυσίδα καταστημάτων John Lewis φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με τον Elton John για να πρωταγωνιστήσει στο φετινό της εορταστικό τηλεοπτικό σποτ.

Σύμφωνα με άρθρο της Mail on Sunday, ο Βρετανός μουσικός έλαβε αμοιβή πέντε εκατομμυρίων λιρών για τέσσερις μέρες γυρισμάτων στα Pinewood Studios του Λονδίνου. Παράλληλα το άρθρο αποκαλύπτει πως στο διαφημιστικό ο Elton John ερμηνεύει το «Your Song» και αφηγείται όλα τα Χριστούγεννα που έχει περάσει στη ζωή του.

YouTube

Ο Moz το τερατάκι ήταν ο πρωταγωνιστής του περσινού διαφημιστικού σποτ των John Lewis.

Σχολιάζοντας την είδηση, μια πηγή του άρθρου τόνισε πως η αλυσίδα καταστημάτων πλήρωσε ένα «σημαντικό ποσό» για να κερδίσει τα Marks & Spencer στη «μάχη των χριστουγεννιάτικων διαφημιστικών», συμπληρώνοντας πως ο Elton John θεωρείται «εγγύηση». Η πηγή σχολίασε πως το διαφημιστικό είναι συγκινητικό, καθώς εξιστορεί τα Χριστούγεννα του Elton John, από την παιδική ηλικία και τα εφηβικά του χρόνια, μέχρι σήμερα.

Εκπρόσωπος των John Lewis απέφυγε να σχολιάσει το άρθρο της εφημερίδας, δηλώνοντας πως έτσι θέλουν να διατηρήσουν την «μαγεία» του διαφημιστικού. Στο περσινό τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας με τον Moz The Monster είχαν εμφανιστεί οι Elbow διασκευάζοντας το «Golden Slumber» των Beatles.