Προς έκδοση οι στίχοι της Kate Bush

kate-bush Richard Young
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο συγγραφέας των «Μαύρος κύκνος» και «Ο Άτλας του ουρανού», David Mitchell, εκθείασε την διαχρονικότητα της Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Η Kate Bush ανακοίνωσε πως θα εκδώσει ένα βιβλίο με στίχους επιλεγμένων τραγουδιών της. Το βιβλίο «How To Be Invisible: Selected Lyrics» είναι το πρώτο της Βρετανίδας τραγουδίστριας και θα περιλαμβάνει έναν πρόλογο από τον συγγραφέα των μυθιστορημάτων «Μαύρος κύκνος» και «Ο Άτλας του ουρανού», David Mitchell.

«Για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η Kate είναι κάτι παραπάνω από άλλη μια τραγουδίστρια και τραγουδοποιός: είναι δημιουργός των μουσικών συντρόφων με τους οποίους ταξιδεύεις στη ζωή σου» δήλωσε ο Mitchell σχετικά με τη διαχρονική επιρροή της Kate Bush. Στη συνέχεια σχολίασε: «Ένα παράδοξο για αυτήν είναι πως αν και οι στίχοι της είναι φαινομενικά ιδιοσυγκρασιακοί, αυτοί οι ίδιοι στίχοι προκαλούν αισθήματα και αισθήσεις που μοιάζουν καθολικά».

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια τραγούδια από τον πλούσιο κατάλογο της Bush θα συμπεριληφθούν στο «How To Be Invisible: Selected Lyrics», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου μέσω του εκδοτικού οίκου Faber. Η προπώληση του βιβλίου έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του Amazon.