Νέα συνεργασία του Thom Yorke με την rag & bone

thom-yorke Amy Harris
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο frontman των Radiohead υπογράφει το soundtrack της ταινίας μικρού μήκους για την φθινοπωρινή συλλογή του αμερικάνικου οίκου μόδας.

Με τους Radiohead να έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, ο Thom Yorke δεν έμεινε άπραγος και πρόσφατα έγραψε το πρώτο του soundtrack, για το ριμέικ της κλασσικής ταινίας τρόμου, «Suspiria», από τον Luca Guadagnino. Παράλληλα όμως βρήκε τον χρόνο να συνεισφέρει μουσική στη νέα ταινία μικρού μήκους «Time of Day» του οίκου μόδας rag & bone, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Μπορείτε να δείτε το «Time of Day»

Shutterstock

Σκηνοθέτης του διαφημιστικού για τη νέα φθινοπωρινή συλλογή του οίκου μόδας είναι ο κινηματογραφιστής Θύμιος Μπακατάκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο στις ταινίες «Αστακός» και « Ο θάνατος του ιερού ελαφιού». Η ταινία περιλαμβάνει υλικό από τον solo δίσκο του Yorke, «Tomorrow’s Modern Boxes», καθώς και τραγούδια που είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες συνεργασίες του με τον οίκο μόδας.

YouTube

Στο διάρκειας δέκα λεπτών «Time of Day» εμφανίζονται και πολλά μεγάλα και αναγνωρίσιμα ονόματα του Χόλυγουντ, όπως ο Lakeith Stanfield, η Pom Klementieff, ο Jon Hamm και η Lake Bell, μεταξύ άλλων.