Επιστρέφουν στο στούντιο οι Red Hot Chili Peppers

red-hot-chili-peppers
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το θρυλικό funk rock συγκρότημα του Λος Άντζελες θα ξεκινήσει να γράφει και να ηχογραφεί τραγούδια για τον 12ο δίσκο του.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του «The Gateway» και οι Red Hot Chili Peppers σύντομα θα επιστρέψουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν έναν νέο άλμπουμ. Η αποκάλυψη για τα νέα δισκογραφικά σχέδια ήρθε από τον ίδιο τον frontman του συγκροτήματος, Anthony Kiedis.

Ο Kiedis μίλησε στη New York Post στο περιθώριο της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη, όπου δήλωσε πως οι Chili Peppers έχουν προγραμματίσει να ξεκινήσουν τη δουλειά για το 12ο άλμπουμ τους σε δύο εβδομάδες. Θα είναι το τρίτο άλμπουμ του funk rock συγκροτήματος με τον Josh Klinghoffer των Gnarls Barkley στις κιθάρες, μετά την αποχώρηση του John Frusciante το 2009.

Παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου, ο μπασίστας των Chili Peppers, Flea, θα εκδώσει την αυτοβιοραφία του, «Acid For The Children», όπου εξιστορεί τις περιπέτειές του και το πώς κατάφερε από τους κακόφημους δρόμους του Λος Άντζελες να γίνει ένας παγκοσμίως φήμης αστέρας της rock.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Flea είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά που είχε στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι κάτι που αντιμετωπίζει «από την ημέρα που γεννήθηκε».