Δείτε τον Johnny Depp να ερμηνεύει David Bowie με τους Hollywood Vampires

hollywood-vampires-Johnny-depp-alice-cooper
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο χολιγουντιανός αστέρας σχημάτισε το supergroup με τον Alice Cooper και τον Tyler Perry των Aerosmith για τιμήσει το ροκ των 70s.

Οι Hollywood Vampires έδωσαν μια συναυλία στην Βηθλεέμ της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ τον περασμένο Μάιο, όπου μεταξύ άλλων διασκεύασαν το κλασσικό «Heroes» του David Bowie με τον Johnny Depp στο μικρόφωνο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο YouTube ένα βίντεο από τη συναυλία του supergroup στην πόλη.

Δείτε τους Hollywood Vampires να ερμηνεύουν το «Heroes»

Παράλληλα όμως με το υλικό στο ΥouΤube, το ίδιο το συγκρότημα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter δύο βίντεο από τις πρόβες πριν τη συναυλία που έδωσαν στο Τόκιο το περασμένο Σάββατο. Το supergroup ερμηνεύει ξανά το «Heroes» καθώς και το «Ace of Spades» των Motörhead.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός σχημάτισε τους Hollywood Vampires το 2015 με τον Alice Cooper και τον Joe Perry των Aerosmith με στόχο να τιμήσει τους αστέρες της δεκαετίας του 1970. Το όνομα του συγκροτήματος προέκυψε από τους «Hollywood Vampires», το «κλαμπ διασημοτήτων» που είχε σχηματίσει ο Cooper τη δεκαετία του 1970, με την οποία έβγαινε στα μπαρ του Σάνσετ Στριπ στο Λος Άντζελες. Ανάμεσα στα μέλη του κλαμπ ήταν ο Keith Moon των The Who και ο Mickey Dolenz των Monkees.

HollywoodVampires.com

Οι «σύγχρονοι» Hollywood Vampires κυκλοφόρησαν έναν ομώνυμο δίσκο το 2015, στον οποίο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Paul McCartney, ο David Grohl και ο Christopher Lee. Φέτος το καλοκαίρι πραγματοποίησαν μια παγκόσμια περιοδεία, παίζοντας σε Αμερική και Ευρώπη.