Ο Noel Gallagher εκδίδει το πρώτο του βιβλίο τον προσεχή Νοέμβριο

noel-gallagher
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το «Any Road Will Get Us There (If We Don’t Know Where We’re Going)» θα αφηγηθεί την ιστορία των High Flying Birds.

Ο πρώην κιθαρίστας των Oasis, Noel Gallagher, ανακοίνωσε πως τον Οκτώβριο θα εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Any Road Will Get Us There (If We Don’t Know Where We’re Going)» μέσω της Blink Publishing. Το βιογραφικό βιβλίο δεν θα αναφέρεται στην πλούσια και γεμάτη εντάσεις ιστορία των Oasis, αλλά θα καλύπτει την ιστορία των High Flying Birds και τη δημιουργία του πρόσφατου δίσκου του, «Who Built The Moon?».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή του, το βιβλίο αποσκοπεί να παρουσιάσει τον Gallagher «όπως δεν τον έχετε δει ποτέ» και θα περιλαμβάνει εκατοντάδες ανέκδοτες φωτογραφίες από την Sharon Latham, πρώην φωτογράφο της Manchester City. Παράλληλαμ το βιβλίο θα περιλαμβάνει πολλές συνεντεύξεις και ιστορίες τόσο από τον Gallagher, όσο και τους συνεργάτες.

Στο πλαίσιο προώθησης του βιβλίου, ο Βρετανός μουσικός θα παραβρεθεί σε ένα ζωντανό Q&A πάνελ με την Latham και τον δημοσιογράφο των Times, Will Hodgkinson, στις 23 Οκτωβρίου στο Κινγκς Κρος του Λονδίνου. Η προπώληση του βιβλίου έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του Amazon.