Beatles: «Στα σκαριά» νέα εκδοχή του «Let It Be»

beatles
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Paul McCartney αποκάλυψε πως υπάρχουν περίπου 56 ώρες ανέκδοτου υλικού που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.

Μια νέα έκδοση της ταινίας των Beatles, «Let It Be», αναμένεται να κυκλοφορήσει στα πλαίσια της 50ής επετείου από την κυκλοφορία της, σύμφωνα με δηλώσεις του Paul McCartney. Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Michael Lindsay-Hogg το 1970, εξιστορεί τη δημιουργία του τελευταίου δίσκου και ουσιαστικά τη διάλυση των Beatles, ενώ περιλαμβάνει σκηνές από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του συγκροτήματος στην ταράτσα της Apple Corps στο Λονδίνο.

Ο McCartney εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Yannick Tremblay, όπου αποκάλυψε τα σχέδια για μια ειδική έκδοση DVD και Blu-Ray για κυκλοφορία το 2020. Στη συνέχεια, ο πρώην μπασίστας των «Σκαθαριών» δήλωσε πως η νέα κυκλοφορία θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό. «Νομίζω πως μπορεί να υπάρξει μια νέα έκδοση της ταινίας, αυτά είναι τα πιο πρόσφατα κουτσομπολιά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο McCartney.

AP

Ο McCartney αποκάλυψε πως υπάρουν 56 ώρες ανέκδοτου υλικού που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην δημιουργία μιας «νέας» ταινίας.

«Συνεχίζουμε να συζητάμε μια επανέκδοση, έχουμε συναντηθεί στην Apple, την αυθεντική Apple των Beatles. Είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία δεν ξέρεις ακριβώς τι θα συμβεί. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για την ώρα», υπογράμμισε ο Βρετανός μουσικός. Ο McCartney εκτίμησε πως θα υπάρξει μια «νέα έκδοση», συμπληρώνοντας πως υπάρχει αρκετό ανέκδοτο υλικό.

«Ξέρω πως κόσμος έχει δει το ακυκλοφόρητο υλικό – υπάρχουν περίπου 56 ώρεςυλικού και κάποιος μου είπε τις προάλλες πως το γενικό συναίσθημα ήταν πολύ χαρούμενο και πολύ αναζωογονητικό» τόνισε ο McCartney. Καταλήγοντας, εξέφρασε την άποψη πως «υπάρχουν σκέψεις για μια νέα ταινία, κάνοντας εκ νέου μοντάζ από την ίδια περίοδο, από το ίδιο υλικό. Μπορεί να φτιάξουμε μια νέα ταινία από αυτό. Οπότε, ποιος ξέρει, μπορεί να συμβεί σε ένα-δυο χρόνια».