Δυο ημέρες εντελώς δωρεάν στο Μουσείο της Ακρόπολης

panselinos-augoustou-akropoli
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στο πλαίσιο του «Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018».

Με την ευκαιρία των φετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν στους εκθεσιακούς χώρους της μόνιμης συλλογής, καθώς και να απολαύσουν την περιοδική έκθεση «από την απαγορευμένη πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong».

Η περιοδική έκθεση του Μουσείου Ακρόπολης «από την απαγορευμένη πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong» θα είναι επισκέψιμη για το κοινό έως την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019.

Για πρώτη φορά βγαίνουν από τα κλειστά διαμερίσματα του Αυτοκράτορα της Κίνας Qianlong (1711–1799) στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης και έπιπλα που αντιπροσωπεύουν έναν αιώνα κινεζικού πολιτισμού και έρχονται στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Info
Εκθεσιακός χώρος: Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων, ισόγειο Μουσείου Ακρόπολης
Εισιτήρια: Η αγορά εισιτηρίων γίνεται απευθείας στο ταμείο του Μουσείου. Τιμή εισιτηρίου: 3€
Ώρες επίσκεψης: Η έκθεση είναι ανοιχτή τις ημέρες & ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Η έκθεση συνοδεύεται από τρίγλωσσο - κινεζικά, ελληνικά, αγγλικά - κατάλογο, ο οποίος είναι διαθέσιμος στα Πωλητήρια του Μουσείου.