Τον Νοέμβριο η μουσική της Imogen Heap για τον Χάρι Πότερ

imogen-heap
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια υπογράφει το soundtrack της πετυχημένης θεατρικής παράστασης «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί».

Η μουσική που έγραψε η Imogen Heap για την θεατρική παράσταση «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Η μουσική συνοδεύει την πετυχημένη παράσταση της J.K. Rowling, η οποία διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά το τελευταίο βιβλίο της σειράς και ανέβηκε στο σανίδι για πρώτη φορά το 2016.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το soundtrack θα περιλαμβάνει μουσική από τις τέσσερις πράξεις του έργου και έχουν συνδυαστεί χρονολογικά «ώστε να μεταφέρουν τους ακροατές σε ένα ηχητικό ταξίδι». Η ίδια η Heap δήλωσε ενθουσιασμένη για την επικείμενη κυκλοφορία, αλλά και ότι δεν ήξερε εάν θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο.

REX/Shutterstock / Dan Wooller

H θεατρική παράσταση του Χάρι Πότερ σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Μιλώντας στο PSNEurope τον περασμένο μήνα, η Heap αποκάλυψε πως το soundtrack περιλαμβάνει μικρά αποσπάσματα από την μουσική της προσωπικής της δισκογραφίας, ενώ μίλησε για την προσέγγισή της: «Το καλό ήταν ότι δεν μου ζήτησαν να κάνω ένα soundtrack όπως στις ταινίες, ήταν μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Δεν είναι όπως οι ταινίες, δεν είναι όπως τα βιβλία, είναι ένα έργο. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο συνεργάστηκα μαζί τους – δεν είχα κάνει τίποτα σαν αυτό και ήθελαν κάτι πραγματικά πρωτότυπο», είπε η Βρετανίδα καλλιτέχνης.