Handromania: εκεί που οι χάντρες χρωματίζουν τον παράδεισο

handromania-ekei-pou-oi-xantres-xromatizoun-ton-paradeiso

ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ένας επίγειος παράδεισος από πολύχρωμες χάντρες και κοσμήματα, έχει ανοίξει στο Περιστέρι, για όλους όσους αγαπούν, όχι μόνο να φορούν πρωτότυπα κοσμήματα αλλά να τα...δημιουργούν.

Η ιδέα του «Handromania» ξεκίνησε από το Χαλάνδρι. Χάντρες, κρικάκια, κουμπώματα, χειροποίητα κοσμήματα και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. Ωστόσο, μια όμορφη, κεφάτη μέρα του Δεκέμβρη οι χάντρες κύλησαν προς τα δυτικά κι έφτασαν μέχρι το Περιστέρι, για να γεμίσουν την περιοχή με αξεσουάρ μόδας, δώρα για τους φίλους σας, κομπολόγια, αντικείμενα για το σπίτι.

Δυο πολύχρωμα μαγαζάκια, το «Handromania» στο Χαλάνδρι και το «δίδυμό» του στο Περιστέρι, φτιαγμένα με αγάπη, μεράκι, κέφι, χαμόγελα και μυρωδιές, σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Σ όποιο κι αν πάτε θα απολαύσετε ωραία μουσική, παρέα με ένα ζεστό καφεδάκι και …οδηγίες για να φτιάξετε το δικό σας κόσμημα. Όλα αυτά με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 10 ευρώ.

Μέταλλα, γυαλί, ξύλο, σμάλτο, ασήμι, υφάσματα, ημιπολύτιμοι λίθοι, δέρματα, κορδέλες, σύρματα, κλωστές, αλυσίδες, αλλά και υλικά αργυροχοίας σας περιμένουν να φτιάξετε μόνοι σας με φαντασία το δικό σας κόσμημα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα εικαστικά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται στο εργαστήριο και να μάθετε πώς να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα.

«Εισαγωγή στο Κόσμημα», «Χειροποίητο ασήμι», «Μακραμέ», «Επεξεργασία του σύρματος», «Κούκλα κουκλοθέατρου», «Γλυπτική», «Παιχνιδο-κοσμήματα για τους μικρούς μας φίλους» είναι μερικά από τα εργαστήρια, στα οποία μπορείτε να συμμετέχετε στη «Handromania».

Και μη ξεχνάτε, ότι μπορείτε ακόμα και να ανακυκλώσετε τα παλιά σας κοσμήματα. Φέρτε τα στη «Handromania» για επιδιόρθωση ή ακόμα και για να αλλάξεις την αρχική τους μορφή!.

Πληροφορίες: www.handromania.gr , [email protected] / [email protected], Ανδρέα Παπανδρέου 39, Χαλάνδρι, τηλ. 2106891566, Εθνικής Αντιστάσεως 2, Περιστέρι (πεζόδρομος), τηλ. 210 5756154.