Bono: «Τώρα είμαι καλά, αλλά λίγο έλειψε να πεθάνω»

bono-u2 Michel Euler
ΤΡΙΤΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο τραγουδιστής των U2 μιλά για τις περιπέτειες με την υγεία του

Ο frontman των U2, Bono, αποκάλυψε πως πρόσφατα αντιμετώπισε σοβαρά θέματα υγείας και λίγο έλειψε να πεθάνει. Παράλληλα εξήγησε πως τα προβλήματα υγείας ήταν η κύρια πηγή έμπνευσης του τελευταίου δίσκου των U2, «Songs of Experience».

«Δέχτηκα ένα σοκ στο σύστημα που με άφησε να αγωνίζομαι για την ίδια μου τη ζωή. Ήταν μια συνταρακτική εμπειρία. Δεν θα σταθώ σε αυτή» είχε γράψει ο Bono στις σημειώσεις του δίσκου, συμπληρώνοντας πως δεν θέλει να αποκαλύψει τη φύση του θέματος υγείας που αντιμετώπισε.

Μιλώντας στη Sunday Times για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας του, ο Bono εξήγησε: «Παραλίγο να πάψω να υπάρχω, ήταν αρκετά σοβαρό». Συνεχίζοντας, ο Ιρλανδός μουσικός τόνισε: «Είχα πολλές προειδοποιήσεις, αρκετά χτυπήματα τα τελευταία χρόνια».

«Υπήρχαν σοβαροί ψίθυροι στο αυτί που ίσως έπρεπε να είχα αντιληφθεί. Ο Edge λέει πως βλέπω το κορμί μου σαν ενόχληση και έτσι είναι. Πραγματικά μου αρέσει να ζω και είμαι αρκετά καλός στο να ζω, εννοώντας πως αξιοποιώ στο έπακρο κάθε μέρα» υπογράμμισε ο Bono.