«Σήματα Καπνού»... στο κέντρο της Αθήνας

simata-kapnou-sto-kentro-tis-athinas

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ο Κος Κ. στέλνει «Σήματα Καπνού» -μία διάλεκτο αρκετά διαδεδομένη και σε άλλους ιθαγενείς- από τον πολυχώρο «Αχαρνών 61», το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου.

Όλες οι φυλές του Αμαζονίου, όπως και αυτή των Κ-Απάτσι (Αλ. Βουλγαράκης-κιθάρα, Αλ. Κούρτης-τύμπανα, Στ. Δανιηλίδης-πλήκτρα) θα συναντηθούν να γιορτάσουν την παρ' ολίγον καταστροφή του κόσμου και κυρίως, την επίσημη κυκλοφορία της αναλογικής κασέτας του Κου Κ.

Ηλεκτρική μουσική, punk rock αναφορές και ανατρεπτικοί στίχοι, συνθέτουν τη μουσική του Κου Κ., ο οποίος γίνεται όλο και πιο αγαπητός τα τελευταία 2 χρόνια.

Την πρώτη σπίθα στη φωτιά της βραδιάς θα ρίξει ο σκληροπυρηνικός Μ.C. «Έκπτωτος Άγιος-Ανάφλεξη» και o DJ Everlast, ενώ μετά τη λήξη του live του Κου Κ., στην κορυφή του Τοτέμ θα ανέβει ο Stratos PS., με ένα πολλά υποσχόμενο D.J. Set για ένα θρυλικό after party.

Οι μόλις 100 συλλεκτικές κασέτες θα εμπεριέχουν και τα mp3s των 9 νέων κομματιών του Κου Κ., ενώ στον χώρο του live θα διατίθενται αναμνηστικά χειροποίητα αντικείμενα για ορκισμένους ή εκκολαπτόμενους fans.

Πληροφορίες: Πολυχώρος «Αχαρνών 61», Αχαρνών 61 & Φερών, 210 3459777, στις 9.30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.