Η Amy Winehouse θα επιστρέψει στη σκηνή το 2019

amy-winehouse Steffen Schmidt
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

«Το να τη δω να ερμηνεύει ξανά είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο που δεν έχω λόγια» σχολίασε ο πατέρας της Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Η Amy Winehouse θα επιστρέψει ως ολόγραμμα στη σκηνή για μια περιοδεία το 2019, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους θαυμαστές της να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Η BASE Hologram έχει αναλάβει το τεχνικό κομμάτι της περιοδείας με τη στήριξη του Amy Winehouse Foundation και της οικογένειας της Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Η παράσταση θα αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ το ολόγραμμα της Amy Winehouse θα συνοδεύεται από ζωντανό συγκρότημα, back-up τραγουδιστές και άλλα θεατρικά, με στόχο να δημιουργηθεί μια αξεπέραστη διαδραστική εμπειρία. Αντίστοιχες συναυλίες με ολογράμματα έχουν ήδη γίνει με τον Tupac Shakur, την Whitney Houston και την Maria Callas, ενώ το 2019 αναμένεται μια αντίστοιχη περιοδεία των ABBA.

«Είναι ένα όνειρο για εμάς. Το να τη δω να ερμηνεύει ξανά είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο που δεν έχω λόγια. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους και έχει τεράστια σημασία που η κληρονομιά της θα συνεχίσει κατά αυτόν τον πρωτοποριακό και καινοτόμο τρόπο» δήλωσε ο πατέρας της τραγουδίστριας, Mitch Winehouse.

Από την πλευρά του, ο ιδρυτής και πρόεδρος της BASE Entertainment και της BASE Hologram, Brian Becker, εκθείασε την Amy Winehouse, τονίζοντας πως «έπαιζε με τους δικούς της κανόνες, ανέπτυξε τη δική της αίσθηση μουσικής» και ως εκ τούτου είναι «το τέλειο πρόσωπο» για μια περιοδεία ολογραμμάτων.