Εξώδικο της οικογένειας του Prince κατά Trump και Λευκού Οίκου

prince Frank Micelotta
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ζητά από τον πρόεδρο των ΗΠΑ να σταματήσει να παίζει τα τραγούδια του Prince στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του.

Η οικογένεια του Prince έστειλε εξώδικο στον Donald Trump, ζητώντας από τον Αμερικάνο πρόεδρο να μην παίζει το «Purple Rain» στις προεκλογικές συγκεντρώσεις που διοργανώνει. Ο ετεροθαλής αδερφός του Prince, Omarr Baker, τόνισε πως η οικογένειά του δεν έχει εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο Trump ή τον Λευκό Οίκο να χρησιμοποιήσει τα τραγούδια.

Οι νομικές διαδικασίες κινήθηκαν μετά από πρόσφατη συγκέντρωση του Donald Trump στην πολιτεία του Μισισιπή για τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, όπου και παίχτηκε το «Purple Rain» του Prince. Οι συγκεκριμένες εκλογές πραγματοποιούνται κάθε τέσσερα χρόνια, τον Νοέμβριο, και ονομάζονται ενδιάμεσες επειδή διενεργούνται στο μέσον της προεδρικής θητείας. Σε αυτές τις εκλογές, οι Αμερικανοί ψηφίζουν για το Κογκρέσο και το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει το μέλλον της προεδρίας του Donald Trump.

Shutterstock / Evan El-Amin

Το επιτελείο του Donald Trump θα πρέπει να αλλάξει το playlist των συγκεντρώσεων για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απαγορεύεται στον Αμερικανό πρόεδρο να χρησιμοποιήσει τη μουσική κάποιου συγκεκριμένου καλλιτέχνη στις συγκεντρώσεις του. Στο παρελθόν έχουν έρθει απαγορεύσεις από τους Rolling Stones, Adele, Queen, Aerosmith, R.E.M. και Neil Young. Λογικά πάντως ο Kanye West δεν θα έλεγε όχι στον Donald Trump.