Η Ariana Grande ετοιμάζει ένα μουσικό comeback

ariana-grande Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η εκρηκτική pop star επέστρεψε στο τραγούδι και μίλησε δημόσια για πρώτη φορά μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.

Η Ariana Grande μίλησε δημόσια για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πως χώρισε με τον Pete Davidson. Η είδηση ήρθε λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση πως οι δύο αρραβωνιάστηκαν, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Grande προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό ετοιμάζοντας ένα «comeback».

Η Αμερικανίδα pop star συμμετείχε στην παραγωγή ενός τηλεοπτικού αφιερώματος για τα 15 χρόνια από την κυκλοφορία του musical «A Very Wicked Halloween». Παρά το γεγονός ότι η Grande έλλειψε από τις περισσότερες πρόβες, άρθρο του Page Six αναφέρει πως τραγούδησε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τραγούδια της παράστασης.

«Εμφανίστηκε για να γυρίσει το αφιέρωμα αν και δεν ήταν στην πρόβα, οπότε κάνει το comeback της. Ήταν εκπληκτική, φορούσε ένα πράσινο σατέν τοπ και τραγούδησε το “The Wizard & I”», δήλωσε η πηγή του άρθρου.

Αμέσως μετά το γύρισμα, η Grande έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τον χωρισμό της. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως σχεδόν άφησα το άγχος μου να καταστρέψει αυτό για μένα σήμερα. Όχι σήμερα, διάολε! Ούτε αύριο ή την επόμενη μέρα, όχι πια!» έγραψε η Grande, συμπληρώνοντας πως θα τραγουδά με την ψυχή της και θα γίνει ένα «μεγάλο όχημα αγάπης».