Δεν αποκλείονται νέες συναυλίες των Nirvana

nirvana
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Dave Grohl, Krist Novoselic και Pat Smear είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο νέων εμφανίσεων, αρκεί να παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Η πρόσφατη συναυλία των Foo Fighters στο CalJam περιλάμβανε μια μεγάλη έκπληξη, την επιστροφή των Nirvana στις ζωντανές εμφανίσεις. Αφού ολοκλήρωσε το set των Foo Fighters, ο Dave Grohl άφησε την κιθάρα για τα τύμπανα, ο Krist Novoselic ανέβηκε στην σκηνή και με την βοήθεια των Joan Jett, John McCauley και Brody Dalle έπαιξαν έξι τραγούδια των Nirvana.

Ήταν μόλις η δεύτερη εμφάνιση του ιστορικού grunge συγκροτήματος μετά τον θάνατο του Kurt Cobain, αλλά σύμφωνα με τον Grohl, μάλλον δεν θα είναι η τελευταία, αφού τόσο ο Novoselic όσο και ο Pat Smear είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο για μελλοντικές εμφανίσεις – αρκεί βέβαια να παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία.

«Όταν παίξαμε στο Rock and Roll Hall Of Fame, αναλογίστηκα την ιδέα πως εάν υπήρχε η ευκαιρία, θα το ξανακάναμε» δήλωσε ο Grohl στο Kerrang, συμπληρώνοντας πως «είναι ευαίσθητο» θέμα και «δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις ως άλλη μια συναυλία, είναι πολύ πολύπλοκο και πολύ ξεχωριστό». Κλείνοντας ο frontman των Foo Fighters εκτίμησε πως «σε εκείνες τις στιγμές, όταν απλά συμβαίνει φυσικά, νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος».