Από το Grey's Anatomy στο ...Σύνταγμα

apo-to-greys-anatomy-sto-suntagma

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Όταν ο κινηματογράφος συνάντησε τη φωτογραφία και το...σκωτσέζικο ουίσκι, ο τηλεοπτικός dr. Owen Hunt άφησε για λίγο το «Grey’s Anatomy», για να ποζάρει στο «Master’s of Photography», που παρουσιάζεται έως και τον Απρίλιο στο Explorer’s Bar στο Σύνταγμα.

Η σειρά έργων της φωτογράφου Annie Leibovitz, με τίτλο «The Macallan, The Last Word» απεικονίζει τον ηθοποιό Kevin McKidd να απολαμβάνει «The Macallan» σε διάφορες περιστάσεις.

Κάπως έτσι προέκυψαν τέσσερις φωτογραφίες και ισάριθμες ετικέτες, που κοσμούν 1.000 συλλεκτικές φιάλες με διαφορετικά αποστάγματα «The Macallan».

To σκωτσέζικο «The Macallan» επέλεξε το Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza, για να παρουσιάσει επίσημα τη σειρά «Masters of Photography» στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το συνδυασμό της τέχνη της δημιουργίας ενός εξαιρετικού αποστάγματος, με αυτήν της φωτογραφίας. Το αποτέλεσμα είναι η νέα συλλεκτική σειρά του The Macallan Single Malt Whisky με τίτλο «Masters of Photography 3: Annie Leibovitz Edition», η οποία φιλοξενείται μέχρι τον Απρίλιο στους χώρους του Explorer’s Bar στο Σύνταγμα.

Ο χώρος στο Explorer’s Bar διαμορφώνεται ειδικά για να στεγάσει την ιδιαίτερη αυτή σειρά έργων, αναδεικνύοντας το class και την κομψότητα του «The Macallan».

Από το Φεβρουάριο έως και τον Απρίλιο, οι επισκέπτες του Explorer’s Bar θα θαυμάσουν από κοντά τις διάσημες φωτογραφίες, τα 4 φωτογραφικά πορτρέτα του Σκωτσέζου ηθοποιού αλλά και τις συλλεκτικές φιάλες του The Macallan, ενώ θα μπορούν να δοκιμάσουν τη σειρά του The Macallan Fine Oak σε Ice Ball Serve.

Επίσης, για όλη την περίοδο των Αποκριών, έως και τις 20 Μαρτίου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza θα πλημμυρίζει από μουσικές soft jazz από το πιάνο του Δημήτρη Κατακουζηνού και της αισθαντικής φωνής της Νέλλης.

Πληροφορίες: Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza, Βασιλέως Γεωργίου Α 2, Σύνταγμα, τηλ. 210 3352400, ανοιχτά καθημερινά έως τη 01:00.