O Neil Tennant μιλά για την τελευταία φορά που είδε τον George Michael

george-michael Heinz-Peter Bader
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Μπορεί να μην ήταν καλοί φίλοι, αλλά ο τραγουδιστής των Pet Shop Boys ένιωσε μεγάλη λύπη και «σχεδόν οργή» για τον θάνατο του Michael.

Ο Neil Tennant των Pet Shop Boys μίλησε για την τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον George Michael. Παρά το γεγονός ότι είχαν συναντηθεί αρκετές φορές πριν τον θάνατο του Michael το 2016, ο Tennant δεν τον ήξερε καλά. Όπως εξήγησε όμως στον Guardian, ένιωσε μεγάλη λύπη και «σχεδόν οργή» όταν άκουσε για τον θάνατο του συναδέλφου του.

Τελευταία κυκλοφορία των Pet Shop Boys ήταν το «Super» το 2016.

Στην ίδια συνέντευξη ο Tennant μίλησε για την τελευταία φορά που συναντήθηκαν, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Οι Pet Shop Boys βρίσκονταν στα παρασκήνια και ο διπλανός έπαιζε μουσική στη διαπασών. Ο Tennant τότε ζήτησε από τον tour manager του να επέμβει και να ζητήσει από τον διπλανό να χαμηλώσει τη μουσική.

Reuters / Heinz-Peter Bader

Ο George Michael πέθανε από φυσικά αίτια στην ηλικία των 53 ετών, τον Δεκέμβριο του 2016.

«Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και ο George, τον οποίο δεν είχαμε δει από τότε που είχε μπει φυλακή, μπαίνει μέσα και ρωτάει: «μου ζήτησες να χαμηλώσω τη μουσική μου; και απάντησα “ναι”. Τότε μου είπε “δώσε μου μια αγκαλιά” και επέστρεψε στο καμαρίνι του, βάζοντας στο στερεοφωνικό του το “West End Girls” – δυνατά» αποκάλυψε ο Tennant.