Για άλλη μια φορά ο Dave Grohl απέδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα «καλά παιδιά» της rock

dave-grohl-foo-fighters
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Προσκάλεσε στη σκηνή έναν τυφλό δεκάχρονο θαυμαστή των Foo Fighters μαζί με τους γονείς του.

Ο Dave Grohl έχει αποκτήσει τη φήμη ενός πολύ καλοσυνάτου ανθρώπου στον χώρο της μουσικής και συχνά δείχνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του στους θαυμαστές του. Σε μια πρόσφατη συναυλία των Foo Fighters, πριν το μικρό «διάλειμμά» τους, ο Grohl κάλεσε ένα τυφλό παιδί στη σκηνή για να παίξει μαζί του κιθάρα.

Κατά τη διάρκεια του σετ τους, ο frontman των Foo Fighters πρόσεξε πως υπήρχε ένα τυφλό παιδί στο πλήθος και τον κάλεσε στη σκηνή με τους γονείς του. Ο δεκάχρονος Owen έπαιξε λίγο με την κιθάρα του Grohl και απόλαυσε το υπόλοιπο της συναυλίας από το πλάι της σκηνής.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η μητέρα του παιδιού ευχαρίστησε τον Dave Grohl και το προσωπικό του επειδή ήταν «απίστευτα ευγενικοί», ενώ αποκάλυψε πως ο γιος της πάσχει από αυτισμό, την νόσο του Crohn και άλλες αναπτυξιακές αναπηρίες. «Ο Owen αγαπά τις συναυλίες τόσο πολύ. Δεν κουράστηκε, του αρέσει να τον κρατάνε ψηλά μπροστά στις περισσότερες συναυλίες και τον κρατάμε για να μπορεί να χορεύει» δήλωσε η μητέρα του δεκάχρονου.

«Έχουμε πάρει τον Owen σε σχεδόν 100 συναυλίες. Είναι διασκεδαστικό και βγάζει το καλύτερο σε τόσους ανθρώπους. Ο Owen έχει μια σχετικά μεγάλη ιστορία και έχει ήδη περάσει τόσα πολλά μέχρι τώρα, απλά προσπαθούμε να του δώσουμε την καλύτερη ζωή που μπορούμε» κατέληξε στην ανάρτησή της.