Η Ariana Grande για την κατάθλιψη: «Όλοι περνάνε δυσκολίες, πρέπει να μιλάτε στους αγαπημένους σας»

ariana-grande Michael Buckner
ΤΡΙΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star μίλησε για το άγχος και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει στη ζωή της.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για την Ariana Grande. Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία που έδωσε στο Μάντσεστερ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια χώρισε με τον Mac Miller, ο οποίος πέθανε λίγους μήνες αργότερα τον Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια αρραβωνιάστηκε τον Pete Davidson, αλλά το ζευγάρι χώρισε πριν από δύο εβδομάδες.

Η Grande τότε αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τη μουσική, ώστε να ανασυνταχτεί και πλέον ετοιμάζει ένα μουσικό comeback. Στο πλαίσιο μιας ειδικής εκπομπής του BBC Music, η Grande μίλησε για το άγχος που αντιμετωπίζει στη ζωή της, καθώς και για τη σημασία τού να αναζητά κανείς βοήθεια και να συζητά για τα προβλήματά του.

REX/Shutterstock / Larry Marano

«Σχεδόν νιώθω ένοχη που έχω άγχος επειδή είναι απλά στο κεφάλι σου και είναι τρελό το πόσο ισχυρό είναι. Έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου και ορισμένες φορές θα περάσουν εβδομάδες ώσπου να νιώσεις ότι τα καταφέρνεις» δήλωσε η Αμερικανίδα pop star.

Στη συνέχεια η Grande τόνισε πως είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να συζητάνε τα θέματα ψυχικής υγείας που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως είχε τεράστια στήριξη από συγγενείς και φίλους. «Το πιο σημαντικό πράγμα να θυμάστε είναι πως όλοι το έχουν. Να μιλάτε στους αγαπημένους σας, να απλώσετε το χέρι σας στον κόσμο, ειδικά στους φίλους σας διαδικτυακά. Να απλώνετε το χέρι σας ο ένας στον άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Grande.