Στο φως ανέκδοτο υλικό της Amy Winehouse

amy-winehouse Mike Chapman
ΤΡΙΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Σύντομα κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ «Back To Black» που αφηγείται την ιστορία γύρω από το πρωτοποριακό δεύτερο άλμπουμ της.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse, το «Back To Black», πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, στο οποίο συμμετέχουν στενοί συνεργάτες της χαρισματικής Βρετανίδας τραγουδίστριας, όπως οι παραγωγοί Mark Ronson και Saleem Remi.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει ανέκδοτο υλικό από ζωντανές εμφανίσεις της Winehouse, όπως την ιδιωτική συναυλία που έδωσε στα Riverside Studios του Λονδίνου στις 10 Φεβρουάριο του 2008. Εκείνη η βραδιά ήταν σημαδιακή για την καριέρα της Winehouse, καθώς τότε κέρδισε πέντε βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για τον δίσκο της χρονιάς για το «Back To Black».

Δείτε την Amy Winehouse να ερμηνεύει το «Love Is A Losing Game»

Μετά το ντοκιμαντέρ, η οικογένεια της Winehouse σκοπεύει να γυρίσει μια δραματική ταινία με θέμα τη ζωή της κόρης τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η οικογένεια έχει συμφωνήσει με την βετεράνο παραγωγό, Alison Owen, για να σκηνοθετήσει σε σενάριο που θα γράψει ο Geoff Deane.

Παράλληλα όμως με τις ταινίες για την κόρη τους, οι γονείς της Amy Winehouse ανακοίνωσαν πρόσφατα τα σχέδιά τους για μια περιοδεία ολογραμμάτων το 2019 σε συνεργασία με την BASE Hologram, προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις από τους θαυμαστές της. Ο Mitch Winehouse σχολίασε πως ανυπομονεί για ξαναδεί την κόρη του να ερμηνεύει ξανά επί σκηνής, τονίζοντας πως η μουσική της άγγιξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.