Παντρεύτηκαν Neil Young και Daryl Hannah

neil-young-daryl-hannah
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο 72χρονος μουσικός επιβεβαίωσε τις φήμες για τον γάμο μέσω νέας εκτέλεσης του «Ohio» με αναφορές στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.

Ο Neil Young επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί την Daryl Hannah, μέσω ενός νέου βίντεο του «Ohio». Εκεί, ο 72χρονος ηθοποιός ερμηνεύει το τραγούδι και αναφέρεται στη Hannah «σύζυγό» του, ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους θαυμαστές του να συμμετάσχουν στις επικείμενες ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο του Neil Young

«Δώστε μας νόμους κοινής λογικής για την οπλοκατοχή που θα προστατέψουν ανθρώπους σε σχολεία, σε λατρευτικούς χώρους, σε χώρους εργασίας και στους δρόμους. Ψηφίστε», τόνισε ο Young στο βίντεό του.

Οι φήμες για γάμο μεταξύ του μουσικού και της χολιγουντιανής σταρ άρχισαν να φουντώνουν τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο blues κιθαρίστας Mark Miller φέρεται να αποκάλυψε την είδηση μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook.

Την επόμενη μέρα η Hannah δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία μιας κουκουβάγιας, όπου σχολίασε: «Κάποιος μας κοιτά από ψηλά…αγάπη και μόνο αγάπη». Πολλοί θαυμαστές της ηθοποιού πήραν την ευκαιρία να τη συγχαρούν για τον γάμο.

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mirror, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Ατασκαντέρο της Καλιφόρνια, μετά από μια τελετή που έγινε στο γιοτ του Young κοντά στα νησιά Σαν Χουάν. Η σχέση του 72χρονου Young και της 57χρονης Hannah ξεκίνησε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν ο μουσικός χώρισε με την σύζυγο του, Pegi, μετά από 36 χρόνια γάμου.