Lana Del Rey και Jared Leto είναι τα νέα πρόσωπα της Gucci

lana-del-rey-Jared-leto
ΤΡΙΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι δύο μουσικοί θα πρωταγωνιστήσουν στη διαφημιστική καμπάνια για τη σειρά αρωμάτων «Forever Guilty» του ιταλικού οίκου μόδας.

Η Lana Del Rey και ο Jared Leto είναι τα νέα πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της Gucci για τη σειρά αρωμάτων «Forever Guilty». Σύμφωνα με άρθρο του US Magazine, η νέα διαφημιστική καμπάνια με τους δύο ταλαντούχους μουσικούς θα έχει ένα αινιγματικό, εκλεκτικό και σαγηνευτικό ύφος.

Η ανακοίνωση έγινε στο περιθώριο ενός πάρτι που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Hollywood Forever Cemetery του Λος Άντζελες, με τη διακόσμηση να δίνει μια πρώτη γεύση της νέας καμπάνιας. Η Courtney Love, η οποία παρευρέθηκε στο πάρτι έβγαλε πολλές φωτογραφίες και βίντεο, τις οποίες ανέβασε στο Stories του λογαριασμού της Gucci στο Instagram.

Τόσο η Del Rey, όσο και ο Leto διατηρούν φιλία με τον δημιουργικό διευθυντή της Gucci, Alessandro Michele, ο οποίος είχε επιμεληθεί της εμφάνισης των δύο στο Met Gala του 2018. Σε προηγούμενη καμπάνια της Gucci είχαν πρωταγωνιστήσει ο Tom Hiddleston και η Florence Welch από τους Florence & The Machine.