Νέα box set των Depeche Mode στον ορίζοντα

depeche-mode
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι συλλογές περιλαμβάνουν όλα τα singles από το «Construction Time Again» και το «Some Great Reward» με bonus υλικό.

Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν δύο νέα box set, με το καθένα να περιλαμβάνει τα singles από δύο κλασικά άλμπουμ τους από τη δεκαετία του 1980, το «Construction Time Again» του 1983 και το «Some Great Reward» του 1984. Τα δύο box set θα κυκλοφορήσουν στις 14 Δεκεμβρίου 2018 και είναι ήδη διαθέσιμα για προαγορά μέσω της ιστοσελίδας τους.

Το κάθε box set θα περιλαμβάνει έξι 12ινστους δίσκους με τα singles του κάθε άλμπουμ, μαζί με ζωντανές ηχογραφήσεις. Πολλά από τα singles της εποχής, όπως το «Everything Counts» και το «People Are People» παραμένουν δημοφιλή τραγούδια των Depeche Mode και αναπόσπαστο κομμάτι των σετ τους.

Στην περίπτωση του «Construction Time Again: The 12” Singles» τα ζωντανά τραγούδια ηχογραφήθηκαν στην εμφάνιση του βρετανικού synth-pop συγκροτήματος στο Hammersmith Apollo, ενώ τα τραγούδια του «Some Great Reward: The 12” Singles» ηχογραφήθηκαν σε συναυλία στο Liverpool Empire. Στα νέα box set συμπεριλαμβάνονται νέα remixes από τον dub παραγωγό, Adrian Sherwood.

Τον περασμένο Αύγουστο, οι Depeche Mode κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα box set της σειράς, τα οποία περιέχουν τα singles από τα δύο πρώτα άλμπουμ τους, το «Speak & Spell» του 1981 και το «A Broken Frame» του 1982. Τελευταίος δίσκος του ηλεκτρονικού rock συγκροτήματος ήταν το «Spirit» που κυκλοφόρησε το 2017 σε παραγωγή του James Ford.