Η Björk ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την «πιο περίτεχνη» συναυλία της

bjork Santiago Felipe
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Το ακουστικό και το ψηφιακό θα δώσουν χέρια» στη νέα φιλόδοξη παράσταση που ετοιμάζει η Ισλανδή pop star.

Την άνοιξη του 2019 πρόκειται να ανοίξει ένας νέος καλλιτεχνικός χώρος στη Νέα Υόρκη, το The Shed και η Björk ετοιμάζει «την πιο περίτεχνη» συναυλία της καριέρας της στο πλαίσιο των εγκαινίων. Η Ισλανδή pop star αποκάλυψε τα σχέδιά της για την μοναδική συναυλία μέσω ανάρτησης στο Twitter και το Instagram.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι θα είμαι μέρος της εναρκτήριας σεζόν του The Shed στο Μανχάταν την επόμενη άνοιξη. Αυτόν τον χειμώνα θα ετοιμάσω την πιο περίτεχνη σκηνική συναυλία μου, όπου το ακουστικό και το ψηφιακό θα δώσουν χέρια, με την ενθάρρυνση μιας εξειδικευμένης ομάδας συνεργατών» έγραψε χαρακτηριστικά η Björk.

Η παράσταση, η οποία θα τιτλοφορείται «Cornucopia», θα είναι ουσιαστικά η πρώτη της παραγωγή επί σκηνής με θεατρικούς συνεργάτες. Την εκκεντρική τραγουδίστρια αναμένονται να πλαισιώσουν επί σκηνής το ισλανδικό επταμελές σύνολο φλάουτου Viibra, ένας αρπιστής και ένας στα κρουστά.

Πέραν της συμμετοχής της Björk στα εγκαίνια του The Shed δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες ημερομηνίες με τη συγκεκριμένη παράσταση. Μετά την κυκλοφορία του «Utopia» το 2017, η Björk πραγματοποίησε μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2018.